Opened 7 years ago

Closed 7 years ago

#8720 closed Bug report (outdated)

Dragging files from explorer corrupts them

Reported by: Joleron Owned by:
Priority: normal Component: FileZilla Client
Keywords: Cc:
Component version: Operating system type: Windows
Operating system version: Win 8 Pro x64

Description

When I drag an mp4 video file from windows explorer to the server side of filezilla, it appears to upload fine. However, when I play the file in the website (from the server), it will be corrupted in some parts, sections will skip, audio will cut out, or the image will be visually distorted.

I believe the problem is rooted as described above because:

  • If I refresh the page it always glitches in the exact same way at the exact same time.
  • Then, when I rename the file on my computer and upload it again the same way, then refresh the browser page with the new file linked, the glitch will be different.
  • I discovered that browsing to the file location from within Filezilla (not Windows Explorer) and dragging from filezilla local window to server appears to transfer okay.

This problem happens around 80% of the mp4 files I upload, regardless of how I render them. The files also play fine before uploading.

Thanks

Change History (2)

comment:1 Changed 7 years ago by Alexander Schuch

Status: newmoreinfo

Can you download a corrupted file again to your local computer using another filename and then compare both files. Are they different? Are you sure you use binary mode for transfers?

comment:2 Changed 7 years ago by Alexander Schuch

Resolution: outdated
Status: moreinfoclosed

No reply for more than 28 days.

Note: See TracTickets for help on using tickets.