Opened 9 years ago

Closed 5 years ago

#5687 closed Bug report (outdated)

Not creating initial remote directory with local directory upload

Reported by: Bakka Owned by:
Priority: normal Component: FileZilla Client
Keywords: Cc:
Component version: Operating system type: Windows
Operating system version: Vista x64 SP2

Description

I am seeing a problem where the client is not creating the initial remote directory. Example: I want to upload c:\foo to the remote location of /home/user/foo I select foo directory on the local end and user directory on the remote end. I then select add to queue of the local foo directory and then attempt to process the queue. The queue will timeout trying to upload the files as it does not create the initial /home/user/foo directory when it performs the first CWD /home/user/foo. Attached is a log of an actual attempt at this. If I manually create the /home/user/foo directory prior to processing the queue then the upload will work fine and subdirectories will also be processed ok.

I am also using the latest rc1 candidate

Attachments (1)

filezilla.log (28.9 KB) - added by Bakka 9 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (2)

Changed 9 years ago by Bakka

Attachment: filezilla.log added

comment:1 Changed 5 years ago by Bruno Ramos

Resolution: outdated
Status: newclosed

Unable to reproduce this.

Huge number of changes since ticket was created, please reopen ticket if issue still in latest version of FileZilla

Thank you.

Note: See TracTickets for help on using tickets.