Opened 7 years ago

Last modified 6 years ago

#8049 new Bug report

When connecting to a site with synchronized browsing enabled, FileZilla tries to insert the drive letter of the remote site into the path of the local folder.

Reported by: Ken Haberman Owned by:
Priority: normal Component: FileZilla Client
Keywords: synchronized browsing drive letter mapped network Cc:
Component version: Operating system type: Windows
Operating system version: XP Professional SP3 on Pentium 4 processor

Description

FileZilla: 3.5.3

Our websites are on the D: drive of the remote server. My local site folders are inside of My Documents/Sites, but the My Documents folder is on a network drive which is mapped to the K: drive. The bug happens even if I use the UNC path as well.

When connecting to any of the sites with synchronized browsing enabled, it fails. I noticed that the path it is using for the local folder includes the drive letter (D:) which is the remote location's drive letter.

After the connection is made, I can then enable synchronized browsing, which seems to work properly.

I have attached a screenshot to show you the error message and also the verbose log.

Attachments (2)

filezilla.log (12.5 KB) - added by Ken Haberman 7 years ago.
Log file - verbose
SynchronizedBrowsing_Fail.PNG (11.0 KB) - added by Ken Haberman 7 years ago.
Screenshot of error

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

Changed 7 years ago by Ken Haberman

Attachment: filezilla.log added

Log file - verbose

Changed 7 years ago by Ken Haberman

Screenshot of error

comment:1 Changed 7 years ago by Ken Haberman

The actual path to the local file is:


Vickymini\vicky_mini\Users\Tech_Support\Ken_Haberman\My Documents\Sites\support.screenplay.com

or

K:\My Documents\Sites\support.screenplay.com

comment:2 Changed 6 years ago by Jim Michaels

I am having same problem connecting to sites in site mgr which already have sync browsing turned on in advanced.

all I have to do is turn on the button and it works. for some reason, the setting is not being paid attention to from the site manager.
please fix. I am on windows 7 ult 64 sp1.

Note: See TracTickets for help on using tickets.