Opened 8 years ago

Last modified 7 years ago

#7830 new Bug report

Custom Command "Site Trailingblanks" not working with z/OS FTP server

Reported by: Brett Owned by:
Priority: normal Component: FileZilla Client
Keywords: custom command, site trail Cc:
Component version: Operating system type: Windows
Operating system version:

Description

Using latest 3.5.2 Filezilla Client on Win32 platform (XP). Connecting to z/OS v1r9 FTP server, downloading Fixed Block datasets where trailing blanks are critical to retain.

Using Custom Command in Filezilla to send command: site trailingblanks ("site trail" for short)

When the dataset is then downloaded in ASCII format, the blanks have been stripped.

I can perform this command from both a WSFTP LE v12 GUI client and both the standard Windows FTP client and the MoveItFreely FTPS command line client, and it will work and the dataset has blanks properly retained. I cannot attach data since it is sensitive.

Attachments (2)

debug.txt (12.6 KB) - added by Francesco 7 years ago.
Detailed log
FB160 (524 bytes) - added by Francesco 7 years ago.
File transferred

Download all attachments as: .zip

Change History (3)

Changed 7 years ago by Francesco

Attachment: debug.txt added

Detailed log

Changed 7 years ago by Francesco

Attachment: FB160 added

File transferred

comment:1 Changed 7 years ago by Francesco

Same problem for me, if i send my custom command "SITE TRAIL", the server response is "200 SITE command was accepted", but if i start transfer, the command is ignored.
See log for detail.

Note: See TracTickets for help on using tickets.