Opened 12 years ago

Last modified 12 years ago

#3304 closed Bug report

flashing tooltips

Reported by: fest3er Owned by:
Priority: normal Component: FileZilla Client
Keywords: Cc: fest3er, Tim Kosse
Component version: Operating system type:
Operating system version:

Description

Filezilla client, Windows version 3.0.2.1, from downloaded installer exe, on WinXP SP2.

On my computer, the tooltips for the QuickConnect host and port input fields 'flash'. This may be because the tooltip is placed under or nearly under the cursor.

However, the tooltip will occasionally display correctly if the cursor is placed very close to the left edge of the input field, or is moved to the left during the, mmm, 1/4 second the tooltip appears.

Nothing appears in the message log with debug=3.

Change History (3)

comment:1 Changed 12 years ago by Tim Kosse

Are you any mouse pointers different from the default ones or some obscure mouse driver software?

comment:2 Changed 12 years ago by fest3er

Mouse pointer is it. I use Windows Standard Large (system scheme). When I switched back to the normal size, those two tooltips stopped flashing. Also, something I noticed, the tooltips are displayed below the cursor when the pointer is almost exactly on the left edge of the field. Otherwise, it displays on top of the field to the right of the cursor. Yet when I switch back to the standard size cursor, the tooltips properly appear below the mouse cursor.

Mouse software is Logitech SetPoint v. 3.30.165.

comment:3 Changed 12 years ago by Tim Kosse

Note: See TracTickets for help on using tickets.