Opened 15 years ago

Last modified 14 years ago

#641 closed Bug report

Connection Hangs Using TLS

Reported by: jazz_dave Owned by:
Priority: normal Component: Other
Keywords: Cc: jazz_dave, wildemann, Tim Kosse
Component version: Operating system type:
Operating system version:

Description

When connecting to an FTP server using TLS, the
connection hangs before retrieving the directory
listing. Connection is direct (no firewall). I'm using
Filezilla 2.2.6. A zip file containing two logs is
attached; 1 log from an unsuccessful attempt to connect
using Filezilla, the 2nd from a successful connection
attempt using CuteFTP 6.0

Attachments (1)

FTPLogs.zip (3.3 KB) - added by jazz_dave 15 years ago.
Filezilla Failed Connection Logs

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

Changed 15 years ago by jazz_dave

Attachment: FTPLogs.zip added

Filezilla Failed Connection Logs

comment:1 Changed 15 years ago by wildemann

I had similiar Problems with TLS/explizit, no proxy, direct
connection (firewall, but no NAT)

Sorry, I wrote my logs into the Forum "Help":
2.2.7c: Problem with sFTP (via TLS explizit)

Franz Alt

--
Lehrstuhl "Prof. Wildemann"
www.bwl.wiso.tu-muenchen.de

comment:2 Changed 15 years ago by wildemann

thx for separating my Logfile.

--
Franz Alt from
team@…

comment:3 Changed 14 years ago by Tim Kosse

This bug report has been closed due to inactivity and has possibly
already been solved.

You can reopen this report if the issue still exists in the
latest version of FileZilla (Server).

Note: See TracTickets for help on using tickets.