Opened 10 years ago

Closed 9 years ago

Last modified 9 years ago

#5546 closed Bug report (fixed)

0.9.35-0.9.36 cannot show Chinese characters correctly in upper log window of Admin Interface

Reported by: Goldie Owned by:
Priority: normal Component: FileZilla Server
Keywords: "Admin Interface" "Log" "Chinese Characters" Cc:
Component version: Operating system type: Windows
Operating system version: XP Professional SP3

Description

I noticed the changelog:

FileZilla Server 0.9.35 released
New features:
   * Administration interface is now Unicode enabled.

After I updated from 0.9.34 to 0.9.35 and 0.9.36, 0.9.35+ cannot show Chinese characters in upper log window of Admin Interface, but correctly in lower connect-threads window, log files and client.
And everything works but log window of Admin Interface.

FileZilla Server 0.9.35 & 0.9.36
Windows XP Professional SP3
AMD Athlon 64 X2 4200+ (2.2G)

Here are some screenshots:
http://a.imageshack.us/img714/4308/ftpfolderandfile.png
http://a.imageshack.us/img97/8715/filezillaserverwelcomem.png
http://a.imageshack.us/img833/9282/filezillaclienttesttran.png
http://a.imageshack.us/img827/8291/filezillaserveradminint.png

Attachments (2)

fzs-2010-08-22.log (4.9 KB) - added by Goldie 10 years ago.
FileZillaServer Log file
fzs-2010-08-22.log.zip (889 bytes) - added by Goldie 10 years ago.
FileZillaServer Log file

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

Changed 10 years ago by Goldie

Attachment: fzs-2010-08-22.log added

FileZillaServer Log file

Changed 10 years ago by Goldie

Attachment: fzs-2010-08-22.log.zip added

FileZillaServer Log file

comment:1 Changed 9 years ago by Goldie

Keywords: "Log" added
Resolution: fixed
Status: newclosed
Summary: 0.9.35+ cannot show Chinese characters correctly in upper log window of Admin Interface0.9.35-0.9.36 cannot show Chinese characters correctly in upper log window of Admin Interface

0.9.37 fixed this ticket #5546

Note: See TracTickets for help on using tickets.