Opened 14 years ago

Last modified 14 years ago

#3053 closed Bug report

Scan Floppy and slow startup

Reported by: skrybe Owned by:
Priority: normal Component: Other
Keywords: Cc: skrybe, Tim Kosse
Component version: Operating system type:
Operating system version:

Description

Using the new 3.0.0-beta2
On WindowsXP 2600.xpsp1.020828-1920: Service Pack 1

Not sure whether these two issues classify as bugs or
are just symptomatic of the fact it's beta...

There are two problems with performance that I see
(possibly related). Whenever I start it the floppy
drive scans, so I assume you're trying to read the
floppy drive to check for it's existance. Secondly,
it then takes more than 30 seconds before it actually
displays the application. Again, this may be just
because it is beta, but I wanted to mention it. It
doesn't seem to cause excessive CPU use or anything,
it just takes 30 seconds to display.

As for the logs, I have the debug settings enabled as
mentioned above but can't find any logs anywhere.
Assuming the debug information appears in the
application message window there is nothing appearing
in it.

Change History (1)

comment:1 by Tim Kosse, 14 years ago

(Remark: You should realls use Service Pack 2, SP1 is
outdated and insecure.)

This problem won't fix. Even Windows explorer scans floppy
drives and causes CD drives to spin up if displaying the
directory tree.
It's basically a flaw in the operating system only Microsoft
can fix.

Note: See TracTickets for help on using tickets.