Custom Query (8170 matches)

Filters
 
Or
 
  
 
Columns

Show under each result:


Results (445 - 447 of 8170)

Ticket Resolution Summary Owner Reporter
#451 Following Win Link Fails, Upload-Dir Refresh Bad anonymous
Description

FILEZILLA VERSION 2.2:

As of FileZilla 2.1.7 I was able to follow a link correctly and didn't have any problem now in 2.2.0 it only seems to work correctly when relative paths are set in the server end... I do not wish this as I would like users to be able to go to the parent directory of their home path which does not work when relative paths are set on the server side (dont know if that is supposed to happen).

Also, after trying to upload to a directory when permission is not allowed, it shows in the file tree as if it has been uploaded...

Thanks Brewskie

#452 LIST showing dir as blank over SSL (2.2) abacker
Description

I am having LISTing problems as well.

Connecting over ftp SSL to our ftp server. 2.1.5 works fine, but all version after have problems listing. 2.2 will list some directories but not others...

The most notable directory that *always* fails is the /bin directory. These are .net web apps, so they will always have a /bin directory. Other directorys are affected too, but I do not notice any particular pattern.

Absolutly no problems listing non-ssl servers (normal ftp).

See the attached files form full traces from 2.15 & 2.2, since these are the short versions.

OUTPUT FROM 2.1.5 :


Status: Retrieving directory listing... Command: PASV Response: 227 Entering Passive Mode (x,x,x,x,12,253). Command: TYPE A Response: 200 Type set to A. Command: LIST -a Response: 150 File status okay; about to open data connection. Status: SSL connection established Trace: total 10 Trace: drwxrwx--- 1 owner group 512 Jul 21 12:08 . Trace: drwxrwx--- 1 owner group 512 Jul 21 12:08 .. Trace: -rw-rw---- 1 owner group 356352 Jul 21 12:11 xxx.dll Trace: -rw-rw---- 1 owner group 54646 Jul 21 12:11 xxx.xml <snip-6 files removed> Response: 226 Closing data connection. Transferred 745 bytes. Status: Directory listing successful -- END -- -- -- -- --

OUTPUT FROM 2.2


Status: Retrieving directory listing... Command: PASV Response: 227 Entering Passive Mode (ip,ip,ip,ip,13,5). Command: TYPE A Response: 200 Type set to A. Command: LIST -a Response: 150 File status okay; about to open data connection. Status: SSL connection established Trace: total 10 Response: 226 Closing data connection. Transferred 745 bytes. Status: Directory listing successful

#453 Quick Connect Bar reappears although is set not to. anonymous
Description

I use Windows NT 4.00.1381

--Initial Settings-- I set my interface settings not to display Quick Connect Bar and also went to menu View->Quick Connect Bar and unchecked it. The Quick Connect Bar was not displayed.

--The Bug-- When I go to menu Edit->Settings and simply click OK button without changing anything, after Settings window is closed, the Quick Connect Bar is displayed again.

--Checked settings afterwards-- I went to Edit->Settings->Interface settings, and my current configuration is still set not to display Quick Connect Bar. After I clicked OK button the Quick Connect Bar disappeared.

Also, if I go to Edit->Settings and click Cancel, the Quick Connect Bar doesn't appear.

zigie13@…

Batch Modify
Note: See TracBatchModify for help on using batch modify.
Note: See TracQuery for help on using queries.